Kinderopvang Kreukelz in Roosendaal

Bij BSO Kreukelz richten we ons tijdens de kinderopvang voornamelijk op vrijetijdsbesteding. Dit in de vorm van buiten spelen, sporten en bewegen.

Omdat een kind op de basisschool al veel ‘moet’, is de buitenschools kinderopvang nadrukkelijk vrije tijd voor de kinderen. Sporten en spelen is voor kinderen uitermate geschikt om lichamelijke vaardigheden te ontwikkelen. Bijvoorbeeld  lenigheid, uithoudingsvermogen, techniek en creativiteit. Dit is goed voor de gezondheid.

Spelenderwijs kunnen sociale vaardigheden zoals omgaan met anderen, discipline en omgaan met winst en verlies geoefend worden.

Buiten spelen, sporten en bewegen

Door het aanbieden van verschillende sportieve activiteiten proberen we kinderen enthousiast te maken voor sport en spel. Daarom bieden we dagelijks een sportief activiteitenprogramma aan. Hierin staan het plezier in sporten, spelen en bewegen voorop. 

Kinderen zitten al de hele dag op school. Daarom halen we na schooltijd de kinderen uit school. Vervolgens nemen we ze mee naar de sportvelden van de BSO-locatie. Hier kunnen zij nieuwe kinderen van andere scholen ontmoeten en maken ze vriendjes met kinderen buiten de schoolomgeving om.

Kreukelz kinderopvang bloete voeten gras

Maar ook ruimte voor ontspanning

Natuurlijk kan het altijd zijn dat een kind echt geen zin heeft om buiten te spelen. Wanneer dit het geval is bespreken we dit en zorgen we voor een soort compromis; doe 1 activiteit of spel mee. Dan blijkt meestal al snel dat het buiten toch erg leuk is.

Ook kan het voorkomen dat kinderen moeite hebben met actief mee doen omdat ze moe zijn na een lange dag school. Dan zorgen we ervoor dat we samen met het kind iets bedenken. Ze nemen dan een bordspel mee naar buiten en gaan dit op een rustige plek spelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat ieder kind elke dag toch buiten is.

Tegen het einde van de dag hebben de kinderen de keuze om binnen te spelen of om lekker even uit te rusten. Sommige kinderen hebben dan de behoefte om zich even terug te trekken. Ook deze mogelijkheid is er op de kinderopvang zeker.

Kosten kinderopvang

Onderstaand het tarief van 2020 incl. tussendoortjes, drinken en lunch.

  • Inschrijfgeld: €7,50
  • Opvang: €7,90 per uur
  • Verlengde opvang: €9,00

Eventueel is er een avondmaaltijd te verkrijgen. Kosten voor de avondmaaltijd zijn:

Broodmaaltijd: €2,50
Warme maaltijd: €5,00

Downloads

×

Make an appointment and we’ll contact you.