BSO Kreukelz

Bij BSO Kreukelz richten we ons voornamelijk op vrijetijdsbesteding. Dit in de vorm van sporten, bewegen en buiten spelen.

Een kind op de basisschool ‘moet’ al veel. Daarom is buitenschools flexibele opvang nadrukkelijk vrije tijd voor de kinderen. Om de lichamelijke vaardigheden te ontwikkelen bij kinderen is sporten en spelen uitermate geschikt. Voorbeelden hiervan zijn: uithoudingsvermogen, techniek, lenigheid, en creativiteit. Dit komt de gezondheid ten goede.

Ook sociale vaardigheden zoals omgaan met winst en verlies, omgaan met andere kinderen en discipline kunnen spelenderwijs geoefend worden.

Buiten spelen, sporten en bewegen

Door het aanbieden van verschillende sportieve activiteiten willen we ervoor zorgen dat kinderen enthousiast worden voor sport en spel. Dagelijks bieden wij daarom een sportief activiteitenprogramma aan. Hierin staan het plezier in spelen, sporten en bewegen voorop.

Kinderen zitten al de hele dag in de eigen schoolomgeving. We halen de kinderen na schooltijd uit school en nemen ze vervolgens mee naar de sportvelden van de BSO-locatie.

Hier ontmoeten zij kinderen van andere scholen en maken vriendjes met kinderen buiten de schoolomgeving om.

Kreukelz flexibele opvang blote voeten gras

Openingstijden

Voorschoolse opvang:
Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 9:00 uur

Naschoolse opvang:
Maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 tot 18:00 uur
Woensdag en vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur

Maar ook ruimte voor ontspanning

Soms heeft een kind echt geen zin heeft om buiten te spelen, dit kan natuurlijk gebeuren. Dan bespreken we dit en zorgen we voor een soort compromis; doe 1 spel of activiteit mee. In de praktijk blijkt dat het buiten toch wel erg leuk is. Dan blijven deze kinderen gewoon buiten.

Ook kan het zijn dat sommige kinderen gewoon te moe zijn om  na een lange dag op school nog heel actief mee te doen. Ook dan zorgen we er samen voor dat we iets bedenken. Het kan voorkomen dat ze dan een bordspel mee naar buiten nemen. Om dit op een rustig plekje te spelen. Zo zorgen we ervoor dat ieder kind elke dag buiten is.

Aan het einde van de dag hebben de kinderen de keuze om binnen te spelen of om lekker even uit te rusten. Soms hebben de kinderen de behoefte om zich even terug te trekken. Ook deze mogelijkheid is er op de flexibele opvang zeker.

Even op de bank hangen na een leuke actieve dag op de BSO is ook fijn!

Kosten

Onderstaand het tarief per uur van 2024 incl. tussendoortjes, drinken en lunch.

  • BSO vast contract: € 9,99
  • BSO flexibel contract: € 10,20
  • BSO verlengde opvang vanaf 06.30u en na 18.00u €10,53

Eventueel is er een avondmaaltijd te verkrijgen. Kosten voor de avondmaaltijd zijn:

Broodmaaltijd: €2,50
Warme maaltijd: €5,00

Downloads

Locatie BSO Kreukelz

Zundertseweg 17
4707 XD Roosendaal
info@kreukelz.nl
06 – 25 11 23 73

Medewerkers deze locatie

×

Make an appointment and we’ll contact you.